uShop's FotoPage

By: Ahmad Yusuf Yahaya

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Sunday, 25-Nov-2007 11:08 Email | Share | | Bookmark
dari BLOGSPOT ke FOTOPAGES

Aku'07
pengajian tahun 4 ni memang banyak mencuri masa ku, atau lebih mudah untuk aku katakan, tahun ni aku bz sgt2...banyak bende yang nk kene cover, banyak buku nk kene bukak untuk satu2 topik, kadang2 nk sms org msia pn xsempat, ni kan pula nk update blog yang aku baru mule awal sem aritu...jadi ade sorang membe bg cadangan soh bukak photopages. lepas pikir2 aku pn rase ok jugak kalo aku berpindah dari blogspot ke photopages, memandangkan aku xde banyak mase nk menulis, n ape yang aku perlu tulis mesti ada gambar...jadi aku harap, tujuan asal aku nk story kat korang crite aku jalan2 di bumi Allah ni berjaye kat photopages ni...


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net